Some call it magic

Pop
MrWind
493
Some call it magic

Lời bài hát

Chorus

Some call it magic the things I see and I don't understand it why it happens to me some call it magic and I don't know how but I know that I have it and it all works out.

I gotta family and my friends with me their they only ones who know my secret (only they do). Try to find a way that your not the same but you know your special and believe it (stay true you).

Chorus I Love Osvaldo For Ever

Some call it magic the things I see and I don't understand it why it happens to me some call it magic and I don't know how but I know that I have it and it all works out.

My girl Chelsea my Boy Eddie they help me in and out my situations (Its the future I see). But I understand its what a fool I am I don't have to give an explanation (I'll just be me).
Chorus

Some call it magic (some call it magic) the things I see and I don't understand it why it happens to me (why it happens to me). Some call it magic and I don't know how but I know that I have it (Know that I have it) and it all works out.
Seeing the future through my lightght I can't control it but it all seems to work out right cause theres a reason for everything and I know in my powers and dreams future looks good to me.
Some call it some call it

Talking part:
Some might call it magic but i don't know its just a special gift I have it runs in my family

Some call it magic

Talking part:
Gives me the trouble some time but my friends are there for me its kind of cool

Oh oh oh yeah

Some call it magic hey the things I see and I don't understand it (and I don't understand it) why it happens to me some call it magic and I don't know how (and I don't know how) but I know that I have it and it all works out (and it all works out)

Some call it magic (some call it magic) the things I see (the things I can see it) and I don't understand it (don't understand it) why it happens to me (why it happens to me)

Chorus x1

Lời Việt

1 vài người nói đó là ma thuật.
1 vài người gọi đó là ma thuật,những việc mà tôi trông thấy.Và tôi cũng không hiểu được nó tại sao lại xảy ra với mình.1 vài người gọi đó là ma thuật và tôi cũng không hiểu nó như thế nào nhưng tôi biết rằng tôi có nó và mọi việc vẫn đang diễn ra.
Những người biết được bí mật này chỉ có gia đình và bạn bè tôi mà thôi. (chỉ có họ thôi).Tôi cố gắng che dấu điều đó và tự nói với mình rằng bạn thật đặc biệt và tin tưởng vào nó.(tin vào sự thật).Bạn gái tôi tên là chelsea và bạn trai chơi cùng với tôi tên là Eddie,họ đã giúp đỡ tôi giải quyết những rắc rối(những điều tôi thấy được trong tương lai).Nhưng tôi hiểu rằng mình thật sự rất ngốc nghếch và tôi không phải đưa ra thêm lời giải thích nào nữa.(tôi chỉ là tôi thôi)…..tôi thấy được tương lai xuyên qua ánh sáng mà tôi không thể điều khiển được nó nhưng dường như mọi việc đều diễn ra rất tốt đẹp vì mọi việc đều có lí do.
Talking part:1 vài người có thể nghĩ nó ma quái nhưng tôi hiểu ra rằng đó là một món quà đặc biệt cho tôi và gia đình…Nó đôi khi tạo cho tôi rắc rối nhưng bạn bè luôn ở bên tôi và điều đó thật là tuyệt..Để duy trì kinh phí hoạt động cho web site .
Bạn vui lòng click vào link bên cạnh sau đó chọn skip ads để sao chép lời Sao chép Thank you


Loading...

Nếu bạn thích bài hát hãy để lại lời comment nhé